Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Toate produsele de pe pagin─â pot fi actualizate. Informa╚Ťiile de pe pagin─â pot fi modificate ├«n orice moment, iar acestea nu trebuie s─â fie anun╚Ťate pe pagin─â.

Informatii despre produse

SUPERIA.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine marimile, culoril si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

INFORMAȚII GENERALE

Acest site este ├«n administrarea SC SUPERIA SRL, denumit ├«n continuare ÔÇťVanzatorÔÇŁ ╚Öi este pus la dispozi╚Ťia oric─ârei persone fizice ori juridice, denumite ├«n continuare ÔÇťCumparatorÔÇŁ. Urmatorii termeni folositi in acest contract vor avea sensurile de mai jos:

Site / Domeniu ÔÇô toate informatiile de pe domeniul www.Superia.ro si subdomeniile acestuia care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

Vanzator ÔÇô Superia.ro

Client ÔÇô orice persoana fizica sau juridica ce plaseaza o comanda si care ia la cunostiinta continutul prezentului site prin orice modalitate de comunicare oferita de catre acesta (electronic, telefonic) sau printr-un acord de utilizare incheiat intre Superia.ro si client care necesita utilizarea unui cont.

Utilizator ÔÇô persoana fizica sau juridica inregistrata pe Site prin crearea unui cont care se declara ca fiind de acord cu clauzele mentionate in prezenta sectiune.

Nickname ÔÇô orice nume fictiv sau nu adoptat de catre Utilizator sau Client si care poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de ÔÇťNume UtilizatorÔÇŁ.

Cont ÔÇô sectiunea care corespunde unei adrese de e-mail si unei parole, care are ca obiect realizarea unei comenzi. De asemenea, in cont pot fi regasite informatii cu privire la istoricul Clientului (comenzi amplasate, facturi etc.).

Favorite ÔÇô sectiune din Cont care permite Clientului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista ÔÇô pagina web din Favorite in care Clientul / Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi (ÔÇ×cosul meuÔÇŁ). Listele pot fi:

A. Publice: orice Client / Utilizator poate vizualiza Lista Clientului / Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Clientului / Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Clientul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

B. Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Clientul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

Comanda ÔÇô modalitate de comunicare stabilita intre Vanzator si Client care valorifica vointa clientului in procesul de achizitionare a unui bun.

Bunuri si Servicii ÔÇô orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientuluiui ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie ÔÇô actiune organizata ce are un obiectiv comercial prin expunerea unui anumit numar de bunuri sau servicii, avand stoc limitat.

Contract ÔÇô acordul de vointe realizat la distanta intre Vanzator si Client, prin care Vanzatorul este obligat sa livreze produsul, iar Clientul sa plateasca pretul intocmai cum s-a convenit. Continut toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review ÔÇô evaluarea obiectiva realizata de beneficiarul unui produs asupra aspectelor ce tin de comportamentul Vanzatorului. Rating ÔÇô aprecierea calitatii produsului ori a comportamentului vanzatorului exprimata prin acordarea unui numar de stele (intre 1 si 5), Rating-ul fiind in conexitate cu Review-ul.

Comentariu ÔÇô observatie realizata de catre un utilizator referitoare la produs sau comportamentul Vanzatorului.

Intrebare ÔÇô formula de adresare catre alti Utilizatori / Clienti in vederea obtinerii de informatii asupra produselor regasite pe Site.

Raspuns ÔÇô informatie scrisa sub forma unuei explicatii acordate de catre un Utilizator / Client altuia care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs.

Document ÔÇô prezentele Termene si Conditii.

Newsletter ÔÇô instrument electronic (e-mail, telefon) prin care clientii interesati sunt informati de produse sau servicii oferite de catre Vanzator (promotii, oferte), fara niciun angajament din partea acestuia cu referire la informatiile continute.

Tranzactie ÔÇô incasarea, precum si rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Superia.ro , Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii ÔÇô toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Voucher ÔÇô cupon fizic sau virtual in care se regaseste un cod unic folosit in avantajul Clientului la achizitionarea unui produs.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Costul livrarii este de 18 lei, exceptand perioada in care se deruleaza campanii promotionale cu livrare gratuita sau achizitionarea de produse pana intr-o anumita suma (ex. comanda de 199lei si primesti livrare gratuita)

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile vor fi expediate dupa confirmare scrisa sau telefonica de catre camparator.

Produsele care nu sunt in stoc, vor fi comandate la furnizori sau la partenerii nostri iar livrarea se va face in 2-16 zile lucratoare (in functie de stoc propriu sau furnizor). Pentru a livra produsele cu optiunea ” Verificare Colet” este necesara plata cu cardul bancar iar in cazul in care NU doriti produsul (nu se livreaza) se retine transportul (18lei) + deschidere colet (7lei)

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC SUPERIA SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca are, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC SUPERIA SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda fara o notificarea si un motiv. In cazul platilor facute cu cardul bancar, vom notifica clientul iar suma achitata va fi rambursata integral

Ne rezervam dreptul de a anula si a nu expedia comenzi pana cand contravaloarea produselor comandate nu este achitata in contul bancar al societatii SC SUPERIA SRL

SC SUPERIA SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de retur

Returul este in valoare de 15lei si va fi achitat de catre client ! Pentru RETUR trebuie sa ne anuntati telefonic, prin email sau completati formularul de retur (AICI) pentru intentia de a face retur iar noi vom solicita curierului sa ridice produsul de la dumneavoastra!

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prev─âzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 ├«n ceea ce prive┼čte contractele la distan┼ú─â ┼či contractele ├«n afara spa┼úiilor comerciale .

Conform legii comer╚Ťului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cump─âr─âtorul) are dreptul de a denun╚Ťa unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, f─âr─â penalit─â╚Ťi si f─âr─â invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot c─âdea in sarcina consumatorului ( cump─âr─âtorului ) sunt cheltuielile de returnare a produselor daca acestea sunt livrate prin alt curier fata de cel agreat de catre noi.

Returul banilor se va efectua ├«n cel mult 14 zile direct in contul bancar men╚Ťionat de c─âtre dumneavoastr─â pe Formularul de Returnare din momentul in care produsul intra in posesia noastra

Ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor in urmatoarele conditii (etichete rupte, produse ce prezinta urme de folosire, produse spalate, produse parfumate, produse rupte sau deterioarate in urma probarii)

*Din motive de igiena piesele de lenjeria intima (cum ar fi costume de baie, chilotii, slipii, sutiene silicon, ciorapi, dresuri, cercei, s.a.) NU se pot returna.

Schimb produse

Nu este nicio problema, schimbarea marimii produsului va fi facuta contracost iar costul este de 20 lei daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

 Solicitarea schimbului sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;

 Produsele trebuie returnate in aceleasi conditii in care au fost primite, fara urme de uzura, ambalate intr-un ambalaj suplimentar de protectie .

Doar┬áprimul schimb de marime al produsului este 15lei / comanda. In cazul in care nici produsul/ produsele trimise la schimb nu vi se potrivesc si doriti sa schimbati din nou, atunci plata transportului in valoare de┬á30lei (retur produs ÔÇô livrare alta marime/produs)┬áva fi suportata de catre┬ádumneavoastra.

In cazul in care produsul comandat nu mai este disponibil in stoc, va puteti orienta catre un alt model, valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produsului ales si va fi expediat catre dumneavoastra, taxele de transport fiind suportate in totalitate de compania noastra.

Odata cu schimbarea marimii produsului dumneavoastra, va punem la dispozitie si suplimentarea comenzii cu alte produse.

Pentru coletele expediate in afara tarii plata se face exclusiv cu cardul bancar iar costul de livrare sau returnare produse este 30lei. Schimbul de marime este de 60lei

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Forta majora

Niciuna din parti nu va putea fi trasa la raspundere pentru neexecutarea obligatiilor contractuale (totale sau partiale), daca o astfel de neexecutare se datoreaza unui caz de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, irezistibil si independent de vointa partii, care o impiedica sa-si execute obligatiile contractuale. Daca in termen de 15 zile de la data producerii, evenimentul de forta majora nu inceteaza, oricare dintre parti va putea denunta Contractul, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese. Forta majora se probeaza conform legii.

Confidentialitatea datelor personale

SC SUPERIA SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Superia.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • intarzierile la ridicarea produselor solicitate pentru retur datorate curierului sau alte motive
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului,ofertelor, voucherelor fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor v─â da┼úi acordul explicit s─â fi┼úi contactat pe e-mail ┼či / sau telefonic (vocal, mesaj sau whatsapp) ├«n vederea clarificarii anumitor aspecte precum (termene de livrare, retur produse, stoc produs, imagini produs, video produs, documente de facturare; documente de transport)

SC SUPERIA SRL

 • Sediu social: str. CRISULUI, nr 21 CONSTANTA
 • Email: contact@superia.ro
 • Tel: 0724 011 639
 • Reg. Com: J13/2290/2023
 • Cod fiscal: RO48436250

´╗┐